НСК “Олімпійський” сьогодні презентує нову авторську корону майбутньої футбольної королеви

16 Квітня 2014 09:25
www.nsc-olimpiyskiy.com.ua

www.nsc-olimpiyskiy.com.ua

У середу о 19:00 в день найочікуванішого матчу української Прем’єр Ліги між київським “Динамо” і донецьким “Шахтарем” відбудеться офіційна презентація нової авторської корони конкурсу “Футбольна Королева – 2014”. Про це УНН повідомили у прес-службі НСК “Олімпійський”.

Гостям нададуть унікальну можливість вперше побачити футбольний символ краси і досконалості, який в майбутньому прикрасить голову переможниці конкурсу 2014 року.

Корона була створена Київським ювелірним заводом ТД “Каштан” за авторським проектом. В шедеврі ювелірного мистецтва чудово поєднується логотип НСК “Олімпійський” та інші футбольні символи. Корона конкурсу краси, що не має аналогів по дизайну та високій якості обробки, буде презентована в “Холі Чемпіонів”.

Володарка титулу “Футбольна Королева -2014”, чиє ім’я стане відомо 28 червня 2014 року, буде удостоєна правом носити нову корону цілий рік, а також брати участь у заходах НСК “Олімпійський”. До закінчення конкурсу всі відвідувачі арени зможуть помилуватися короною під час відвідування музею історії НСК “Олімпійський”.

Джерело: unn.com.ua