Понад 100 співробітників КП «Київмедспецтранс» взяли участь в акції «Абонемент здоров’я»

1 Квітня 2014 13:22
charivna-kvitka.ucoz.ru

charivna-kvitka.ucoz.ru

Департамент охорони здоров’я спільно з Громадською радою МОЗ та Громадською організацією «Серце нації» провів соціальну акцію «Абонемент здоров’я».

Під час заходу безкоштовне медичне обстеження змогли пройти співробітники КП «Київмедспецтранс». Працівники установи мали змогу проконсультуватись у сімейного лікаря, здати аналіз крові на рівень цукру, зробити кардіограму серця та одержати кваліфіковану допомогу від лікарів кардіолога та ендокринолога.

Загалом небайдуже поставилися до свого здоров’я та долучились до соціальної акції понад 100 працівників. У результаті обстеження у 20 співробітників «Київмедспецтрансу» було діагностовано серцево-судинні патології, ще у 4 – підвищений рівень цукру. Вони отримали консультацію від профільних лікарів та були направлені на подальші обстеження до медичних установ.

За словами директора Департаменту охорони здоров’я Віталія Мохорєва, «Абонемент здоров’я» – чудова можливість приділити увагу своєму здоров’ю практично не відриваючись від робочого місця.

«Саме тому ми і започаткували таку акцію і намагатимемося зробити «Абонемент здоров’я» корисною традицією в столичних закладах та організаціях різних форм власності», – зазначив Віталій Мохорєв.

Також він зауважив, що незабаром на сайті Департаменту охорони здоров’я з’явиться посилання на сторінку, де всі охочі керівники підприємств матимуть змогу залишати запити на проведення подібних «Днів здоров’я» у своїх установах.

Джерело: eveningkiev.com