Рокери Aerosmith влітку приїдуть у Київ

24 Квітня 2014 13:13
gazeta.ua

gazeta.ua

Концерт американських рокерів Aerosmith відбудеться в липні в Києві. Цей приїзд прославлених музикантів в Україну буде першим за всю історію їхніх гастролей.
Стівен Талларіко (Тайлер), Джо Перрі і Том Хемілтон вперше зустрілися в містечку Сьюнапі в кінці 1960-х. У 1970 хлопці вирішили об’єднатися в групу і вирішили, що Бостон стане для них ідеальною базою. Гітарист Бред Уітфорд з барабанщиком Джоєм Крамером доповнили склад, і в 1973 Aerosmith записали свій дебютний однойменний альбом.
Сьогодні вік легендарного колективу перевищує 40 років, а їх пісні все так само привабливі і актуальні для багатьох поколінь слухачів Aerosmith.
Музиканти неодноразово здобували високі нагороди в світі музики, приміром, у 2001 році їх включили в “Зал слави рок-н-ролу”. А за версією журналу “Rolling Stone” внесли у список сотні найвидатніших музикантів всіх часів.
Останній на даний момент альбом вони випустили в 2012-му році. “Music from Another Dimension!” – це п’ятнадцята платівка американської рок-групи Aerosmith і їх перший студійний альбом з 2004 року. Творили вони його близько 11 років. Сюди увійшли не лише нові композиції, але і декілька каверів на старі ритм-енд-блюзи, а також пісню “Up On the Mountain”.
Музиканти зіграють концерт 2 липня на Олімпійському стадіоні. Квитки вже є в продажу.

Джерело: gazeta.ua