Сьогодні у Київському міському палаці дітей та юнацтва відбудеться «Вернісаж педагогічної творчості»

8 Квітня 2014 10:05
www.guon.kiev.ua

www.guon.kiev.ua

8 квітня у Київському міському палаці дітей та юнацтва, за адресою: вул. Мазепи, 13, відбудеться щорічне методичне свято «Вернісаж педагогічної творчості». Крім того, цьогоріч захід наповнився новим змістом, поєднавшись із цікавим та нестандартним дійством, під назвою «Педагогічна хвиля». Урочисте відкриття відбудеться о 13:30.
Відвідати «Вернісаж педагогічної творчості» може кожен охочий. У програмі заходу: огляд виставкових експозицій професійно-технічних навчальних закладів, презентація кращих освітніх проектів та сучасних педагогічних технологій, робоча нарада працівників загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів з організації співпраці з професійного та профільного навчання; підведення підсумків вернісажу та нагородження переможців.
Зауважимо, що вперше подібну акцію було проведено восени 2013 року, коли до навчальних закладів профтехосвіти завітали директори всіх загальноосвітніх навчальних закладів Києва. За їхньою одностайною думкою, для них ці відвідини стали справжнім відкриттям: у скрутні економічні часи система підготовки робітничих кадрів не лише була збережена, вона вийшла на новий інноваційний рівень розвитку. Тому логічним кроком для зближення та розвитку співпраці між загальноосвітніми та професійно-технічними навчальними закладами стало проведення нового етапу «Педагогічної хвилі» – тепер для заступників директорів із навчально-виховної роботи всіх загальноосвітніх навчальних закладів столиці.
Для формування цілісного уявлення про рівень навчальних, матеріально-технічних, інформаційно-комунікативних та методичних надбань педагогічних колективів закладів профтехосвіти, управління професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА запропонувало своїм колегам не лише відвідати професійно-технічні навчальні заклади, а й ознайомитися із виставкою методичних новацій «Вернісаж педагогічної творчості-2014» на тему: «Інноваційна діяльність – шлях до вершини професійної майстерності педагогічного колективу».

Джерело: eveningkiev.com