Спортивну інфраструктуру підготують протягом місяця

4 Квітня 2014 17:50
partyofregions.ua

partyofregions.ua

Запрошуємо з 01 по 30 квітня 2014 року взяти участь у Всеукраїнському місячнику «Спорт для всіх – спільна турбота», а саме:

– провести невідкладні капітальні і поточні ремонти та забезпечення спортивних споруд необхідним спортивним інвентарем та обладнанням;

– привести в належний санітарно-технічний стан спортивні майданчики;

– провести технічне обстеження спортивних споруд в частині надійності та стійкості несучих конструкцій, шляхів евакуації.

Місячник проводиться в рамках весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста Києва (розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 24.03.2014 № 289) та з метою покращення умов для регулярних занять фізичною культурою і спортом різних верств населення, активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування спортивних споруд, майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.

Звіт про проведену роботу просимо надати до відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації в паперовому та електронному вигляді в термін до 05 травня 2014 року (бульвар Т. Шевченка 26/4, каб. № 409 тел. 235-63-64, shevsport@ukr.net). Інформація про кращі спортивні споруди району буде розміщена на сайті Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації (http//www.shev.gov.ua ), а найактивніші учасники будуть відзначені подяками.

Джерело: eveningkiev.com