Стартував турнір з міні-футболу серед дворових команд

29 Квітня 2014 17:21
news.if.ua

news.if.ua

Серед всіх видів спорту, які культивуються серед дітей та молоді, футбол займає одне з перших місць. Важко уявити інший вид спорту, який міг би змагатися з ним у популярності, доступності та емоційності.

Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація має багаті традиції з проведення футбольних турнірів серед молоді. Доброю традицією стало щорічне проведення турніру з міні-футболу серед аматорських команд школярів району.

Так, 26 квітня на новозбудованому спортивному майданчику у Сирецькому парку відбулося урочисте відкриття турніру.

Голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Пантелеєв підтримав ініціативу Громадської організації «Молодіжна Федерація дворового футболу за місцем проживання «Футбол у кожен двір» та ОСН «Сирець 1» спільно провести турнір з міні-футболу серед дітей, підлітків та учнів загальноосвітніх навчальних закладів Шевченківського району міста Києва. На участь у турнірі записались 12 дворових команд Шевченківського району. Всі команди турніру були поділені на три вікові категорії. Очільник району привітав учасників змагань та забив символічний перший гол у ворота.

Змагання будуть проходити у вигляді чемпіонату з квітня по травень 2014 року на відкритих спортивних майданчиках Шевченківського району міста Києва. Тож запрошуємо всіх бажаючих прийти та підтримати команди, які своїм прикладом доводять, що здоровим бути модно.

Джерело: eveningkiev.com