Столичний ринок нерухомості оживився у березні

9 Квітня 2014 18:44
rivne1.tv

rivne1.tv

У березні поточного ринок нерухомості Києва продемонстрував зростання порівняно з попередніми місяцями, побільшала кількість укладених угод. Про це повідомила Генеральний директор агентства нерухомості “Благовіст” Ірина Луханіна, передає УНН.

“У березні ринок купівлі -продажу нерухомості демонстрував помірне зростання і перехід відкладеного попиту за січень -лютий в етап оформлення угод. Також зростає кількість звернень у порівнянні з першими двома місяцями року.

Ціни на об’єкти в сегментах бізнес і бізнес — плюс залишаються на попередньому рівні, в бюджетному сегменті частина пропозицій виросла в ціні в межах 1 тис. 650 грн за кв.м. За результатами кварталу структура угод залишилася практично незмінною, що підтверджує активність всіх категорій покупців.

Звичайно, в першу чергу купуються найбільш доступні за вартістю варіанти, однак частка двох — і трикімнатних квартир в цьому кварталі зросла у всіх сегментах” , – пояснила Ірина Луханіна.

Нагадаємо, протягом березня поточного року у Києві було укладено 688 угод купівлі/продажу квартир.

Як повідомлялось раніше, 97% осіб, які розглядають можливість придбання найближчим часом власного житла, обирають інвестування у нерухомість на початку будівництва. Разом з цим, 71% опитаних вважають найбільш надійним забудовником ХК “Київміськбуд”.

Джерело: eveningkiev.com