Цьогоріч “Київміськбуд” планує передати постраждалим у афері з “Еліта-центром” 56 квартир

24 Квітня 2014 17:30
kiev.pravda.com.ua

kiev.pravda.com.ua

Протягом поточного року ХК “Київміськбуд” планує передати особам, що постраждали у афері з “Еліта-центром” 56 квартир. Про це сказав Глава правління – президент Холдингу Ігор Кушнір, повідомляє УНН.

І.Кушнір зазначив, що “Київміськбуд” взяв на себе зобов’язання забезпечити квартирами українців, що постраждали у афері з “Еліта-Центром”.

“На цей рік ми запланували передати “елітівцям” 56 квартир у чотирьох будинках, які мають бути здані в експлуатацію. Це об’єкти на Гармантій, Ревуцького, Радунській, та будинок на перетині Харківського шосе та Вірменської”, – сказав І.Кушнір.

За його словами, ситуація з “Еліта-центром” має навчити людей, що купити задешево якісний товар не можна.

“Ніхто не застрахований від повторення такої ситуації, тому уважно треба вивчати забудовника, досвід його роботи, кількість закінчених об’єктів. Всі розуміють, що купівля квартири для людини це дуже значний етап у житті, як правило, віддають усе, що нароблялось роками. Ми в “Київміськуді” поняття відповідальності перед інвестором завжди ставимо на перший план”, – підкреслив І.Кушнір.

Довідка: Афера “Еліта-Центр” — будівельна афера в Києві, в результаті якої постраждало понад півтори тисячі чоловік. Вона стала однією з резонансних справ в Києві і в Україні, загалом, що привернула увагу вищого керівництва Держави.

Джерело: unn.com.ua