У Києві показують унікальні мультимедійні шедеври десятьох геніїв Відродження

1 Квітня 2014 20:42
mydim.ua

mydim.ua

“Ренесанс: епоха геніїв” – унікальна мультимедійна виставка, яка зібрала образи найбільш значних шедеврів десяти найвідоміших Майстрів епохи Відродження.

Ці картини, що знаходяться у численних музеях різних країн світу, об’єднали у мультимедійну постановку, що складається з епізодів, кожен з яких присвячений творчості одного з геніїв Ренесансу. Відвідати виставку можна в столичній “A-Gallery”.

Потужний сервер синхронізує численні зображення зі звуком і проектує образи на стіни галереї, які від підлоги до стелі перетворюються в єдиний величезний мультимедійний екран. Транслюється виставка близько 45 хвилин.

Картини, гравюри і графіки Леонардо да Вінчі, Мікеланджело, Рафаеля, Сандро Боттічеллі, Тіціана, Караваждо – буквально оживають на очах відвідувачів завдяки особливостям проекції, анімації, цифрових спецефектів, а також музичного супроводу, яке включає в себе різні композиції – від автентичних мелодій XV століття, до сучасної інтерпретації відомих класичних творів.

Працюватиме виставка до 1 травня. Галерея знаходиться в ТРЦ “ART MALL”, що по вулиці Заболотного, 37. Вартість квитка – 40-60 грн.

Джерело: Газета.ua