У київському зоопарку встановлять нову систему орієнтування

4 Квітня 2014 18:13
unn.com.ua

unn.com.ua

У київському зоопарку після травневих свят планують ввести нову систему орієнтування по зоопарку. Про це на брифінгу повідомив автор концепції Віктор Левченко, передає кореспондент УНН.

“Нова система передбачатиме нові таблички та схеми орієнтування на території зоопарку, щоб люди могли прийти і одразу по схемі зрозуміти, де знаходиться яка тварина, а не запам’ятовувати, що до слона треба пройти біля птахів та, наприклад, поні”, – повідомив В.Левченко.

Він зазначив, що нові схеми будуть встановлені на всій території зоопарку, а таблички з назвами тварин будуть встановлені посередині огорожі вольєру, щоб не було проблем дізнатися, яка саме це тварина.

Нова система орієнтування буде коштувати приблизно 40 тис. грн і її встановлять як за власний кошт зоопарку, так і за кошти спонсорів. Зараз з ними тривають переговори.

Як зазначив директор зоопарку Євген Кирилюк, поки що коштів на масштабну реконструкцію зоопарку немає, тому працівники зоопарку поступово реконструюють вольєри за власний кошт.

Також він зазначив, що у планах зоопарку придбати ще нових тварин, наприклад, пінгвінів або носорогів.

Джерело: unn.com.ua