У новій книзі Ірен Роздобудько відверто розкаже історії з життя

3 Квітня 2014 17:55
gazeta.ua

gazeta.ua

“Одного разу” – нова захоплююча історія від письменниці Ірен Роздобудько. Книга вийде друком у видавництві “Клуб Сімейного Дозвілля” наприкінці квітня.

Це книга-сповідь, історія життя з “авторськими коментарями”. Сама Ірен Роздобудько назвала книгу неправильною. Неправильною в тому сенсі, що вона не підпорядковується жодним літературним шаблонам, як і саме життя не можна з певністю окреслити контурами.

“Ця книжка для тих, хто ні в чому не боїться бути відвертим, для кого будь-яка невдача стає відліком нового життя, для тих, хто вірить в диво і в те, що “низьких стартів” не буває. Вона для молодих — аби вони зрозуміли, що життя прекрасне і… коротке. І йшли по ньому без страху. І для старших, аби вони пригадали своє — таке довге! — життя. І зрозуміли, що воно — прекрасне”, – каже про книгу Ірен Роздобудько.

Книга про те, як усі ми шукаємо сенс у житті і робимо помилки – розчаровуємося, падаємо, злітаємо, віримо, зневірюємося. Шукаємо вчителів — або самі стаємо вчителями. Любимо — або не знаходимо любові. Сперечаємось — або дозволяємо себе переконати. Робимо свій вибір — або пливемо за течією.

“Одного разу тобі захочеться скласти мозаїку зі своїх спогадів, яскравих вражень, окрушин життєвого досвіду… А раптом вони стануть комусь у пригоді, а тобі таким чином вдасться зрозуміти себе, коли складеться вже цілісна картина? Ось таку своєрідну карту свідомості уклала Ірен Роздобудько в новій книзі, а заразом відповіла на ті запитання читачів, які вони хотіли задати, але не наважились…”, – коментує книгу “Одного разу” письменниця Галина Пагутяк.

Джерело: Газета.ua