У підлітковому клубі “Орбіта” відбувся незвичайний “Олімпійський урок”

2 Квітня 2014 19:09
www.sport.donetsk.ua

www.sport.donetsk.ua

“Олімпійський урок“ було вирішено приурочити до акції “Олімпійська книга“. В підлітковому клубі “Орбіта” працюють курси англійської мови для дітей, тому для того, щоб діти познайомилися з книгами ближче і були організовані англійські “Олімпійські уроки“. За книжкою ”Your Olympic guidebook” та іншими, були створені електронні презентації, які знайомили дітей з історією виникнення олімпійських ігор, історією відродження сучасних олімпійських ігор, з досягненнями олімпійської збірної команди України, а також з видатними людьми в олімпійському русі та видатними спортсменами сучасності. Окремо була розкрита тема XXX Олімпійських ігор в Лондоні, адже там вони відбулись вже втретє.

Член виконкому КМВ НОК України Сергій Тимофєєв завітав до дитячого клубу з набором олімпійської літератури. Викладач англійської мови Віталія Ярощак розробила для цих уроків окремий план, за яким діти в ігровій формі закріплювали нову інформацію – це ігри на уважність і кмітливість та вікторина в кінці заняття. Такі незвичайні олімпійські уроки будуть тривати цілий тиждень в різних вікових групах. Для кожної групи дітей, а це дітки віком від 5 до 18 років, заняття будуть проходити за окремим планом відповідно до вікового рівня.

На згадку про цей олімпійський урок діти отримали сувенірну атрибутику від Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України та навчальний посібник ”Your Olympic guidebook”, щоб і надалі вивчати англійську та олімпійських рух разом.

Багато цікавої відповідної інформації можна дізнатися з таких видань як “Olympic games” (“Олімпійські ігри”), ” Your Olympic guidebook” (“Твій олімпійський путівник”), ”Kyiv. The First Russian Olympiad 1913? (“Київ. Перша Російська олімпіада 1913 рік”), “Olympic constellation of Ukraine” (“Олімпійське сузір’я України”).

Джерело: eveningkiev.com