У прокат виходить перший український 3D-хоррор

3 Квітня 2014 18:06
vk.com

vk.com

“Синевир” – історія про містичного песиголовця, що проживає на берегах закарпатського озера, де загадково зникають люди. Зняли його у форматі 3D. В кінотеатрах український жахастик показуватимуть з 3-го квітня.

Як стверджую режисери – брати Олександр та В’ячеслав Альошечкіни – містичний сюжет заснований не тільки на місцевому фольклорі, а й на історичних фактах, зокрема на знайдених в Софії Київській фресках із зображенням песиголовця.

В центрі сюжету – компанія молодих людей, які вирішили організувати пікнік біля цього озера і не здогадуючись, що цей день стане для них роковим. П’ятеро студентів – старі друзі. Один з них місцевий парубок, розповідає хлопцям легенду про песиголовців, чудовиськах з головою собаки і тілом людини, які нібито колись водилися на берегах озера…

Знімали фільм перш за все на Синевирі, а також під Києвом – біля Виноградаря. Тут відтворювали атмосферу Карпат.

Музику до фільму писав продюсер стрічки Володимир Хорунжий  з композитором Володимиром Крипаком. Крім того в стрічці буде використано пісні Володимира Івасюка.

Головні ролі у “Синевирі” виконали – Сергій Романюк, Олена Лавренюк, Рудаков Ілля, Богдан Юсипчук, Зоряна Марченко та інші.

Джерело: Газета.ua