У Шевченківському районі готують урочисті заходи з нагоди 69-ї річниці Перемоги у ВВВ

23 Квітня 2014 18:06
lukl.kiev.ua

lukl.kiev.ua

З нагоди відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 року у Шевченківському районі столиці 07 травня 2014 року об 11.00 відбудеться святкова зустріч голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Петра Пантелеєва з ветеранами Великої Вітчизняної війни та військової служби, воїнами-інтернаціоналістами, вчителями історії, старшокласниками у Міському будинку учителя за адресою вул.Володимирська,57.

На присутніх чекає: святковий концерт «Священна пам’ять Перемоги!» та вручення святкових подарунків ветеранам війни та праці від керівництва райдержадміністрації. У підопічних Територіальних центрів соціального обслуговування району дуже різноманітна програма. З 7 по 9 травня підопічні Територіальних центрів відвідають музей – Меморіальний комплекс «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років» (вул.Лаврська,24), проведуть літературно-художній вечір спогадів «Долі, опалені війною», а також відвідають національний музей-заповідник «Битва за Київ у 1943 році».

9 травня 2014 року о 08.00 відбудеться «Ритуал пам’яті» за участю керівництва міста та району, ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці, представників трудових колективів, громадськості, військовослужбовців, школярів з покладанням корзин з квітами та квітів до пам’ятника Героям-танкістам – визволителям м. Києва та Стели Перемоги (за міським планом КМДА).

З метою патріотичного виховання учнів в закладах освіти та культури Шевченківського району будуть проведені такі заходи, як: тематичні бесіди, виставки та уроки патріотичного виховання, концерти учнів музичних шкіл, літературно-музичні години, шкільні конференції та зустрічі учнів з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

Джерело: eveningkiev.com