У Шевченківському районі оновлюють стадіон “Піонер”

25 Квітня 2014 18:57
uaf.org.ua

uaf.org.ua

24 квітня Петро Пантелеєв в новому статусі очільника району вперше здійснив робочий об`їзд території Шевченківського району. Разом з головою району участь в об`їзді взяли перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Малихін та керівники деяких підприємств житлово-комунального господарства.

Першим об’єктом куди завітав Петро Олександрович була вулиця Хрещатик та вулиця Грушевського. На жаль, в самому центрі столиці й досі перебувають барикади, а з наближенням травневих свят так хочеться побачити Київ чистим та затишним.

Нелегке завдання стоїть перед керівництвом міста та району, адже центр Києва має стати місцем пам`яті і поваги до всіх українців. Дуже приємно, що між керівництвом району та представниками самооборони Майдану виникло порозуміння і дві сторони дійшли згоди щодо облаштування деяких барикад до більш ошатного вигляду, а також переміщення палаток з метою вивільнення території проїжджої частини вулиці Хрещатик. У якості будівельного матеріалу, який замінить шини використають залізобетонні блоки, потім цю конструкцію прикрасять невеличкими клумбами живих квітів.

Найулюбленіше місце відпочинку мешканців столичного мікрорайону «Нивки» – стадіон «Піонер» зараз перебуває у стадії повного оновлення. Відчутно не вистачає жителям масиву та й усім шевченківцям такого необхідного об`єкту для проведення спортивних та видовищних заходів. Тому новопризначений голова району особисто перевірив стан проведення ремонтних робіт. Як запевнив директор спортшколи та віце-президент Федерації легкої атлетики Києва Сергій Шкарников, після масштабної реконструкції стадіон буде відповідати усім вимогам та нормам Міжнародної федерації легкої атлетики.

Петро Олександрович ознайомився з результатами проведених ремонтних робіт першого етапу. На даний час проведені демонтажні роботи старого покриття бігових доріжок, зрізані дерева та викорчувані пні, згідно ордеру Київської міської державної адміністрації, облаштована ливнева каналізація. Найближчим часом планується провести ремонт трибуни з заміною лав на сучасні сидіння, ремонт основної та допоміжної господарчої будівлі. А головне, про що зазначив генпідрядник ТОВ «Юніон-Мебіком, на бігові доріжки планується покласти полотно німецької фірми Polytan, яке має міжнародний сертифікат ІААФ. Після капітального ремонту доріжки дещо скоротять у довжині до 400 метрів, що дасть можливість проводити змагань більш високого рівня. Також на стадіоні буде зона для проведення змагань зі стрибків у довжину, штовхання ядра та проведення футбольних матчів.

Петро Олександрович поставив жорсткі умови щодо якості та строків введення в експлуатацію оновленого стадіону. Учасники наради дійшли згоди, що оновлений «Піонер» має запрацювати до Дня фізичної культури і спорту.

Джерело: eveningkiev.com