У Шевченківському районі переодягнули міліцію

8 Квітня 2014 10:13
umdpl.info

umdpl.info

У зв’язку з переходом на літню форму одягу 7 квітня в Шевченківському районному управлінні столичної міліції відбувся стройовий огляд особового складу, повідомляє прес-служба МВС.
У працівників було перевірено зовнішній вигляд, наявність службової документації, службових посвідчень з відповідністю даних за посадою і званням, нагрудних знаків і жетонів з особистим номером, технічний стан автотранспорту та спеціальних засобів, що використовуються в повсякденній діяльності нарядів.
Керівництво районного управління звернулося до особового складу з вимогою, щоб кожен працівник завжди пам’ятав, що він постійно перебуває на виду у населення і від його поведінки значною мірою залежить авторитет міліції. Необхідно стежити за культурою своєї мови і зовнішнім виглядом, бути підтягнутим і бездоганним у дотриманні правил носіння форменого одягу.
Важливо, щоб кожен працівник органів внутрішніх справ був ввічливий і тактовний при спілкуванні з громадянами, чуйно і об’єктивно ставився до їх звернень, проявляючи особливу увагу до дітей, жінок і літніх людей.
Заступник начальника управління з охорони громадського порядку Володимир Григоренко зазначив, що співробітники міліції готові нести службу по забезпеченню охорони громадського порядку та захищати законні права та інтереси громадян та держави.

Джерело: eveningkiev.com