У столиці пройдуть Дні італійської освіти

9 Квітня 2014 18:59
www.osvita.org.ua

www.osvita.org.ua

22 квітня для випускників шкіл, студентів і молодих фахівців освітнє агентство DEC education і міланські академії Domus Academy та NABA проведуть серію заходів, присвячених програмами підготовки працівників і менеджерів креативних індустрій, повідомляє Освіта.ua

12 квітня відбудеться спільний семінар-презентація академій Domus і NABA, який проведе експерт агентства Олександра Литвинова. Наприкінці заходу відвідувачі зможуть отримати консультації з головних питань здобуття освіти в Італії. Зокрема, будуть обговорені питання вступу та стипендій, особливостей програм бакалавріату та магістратури, можливостей відвідання тематичних літніх та короткострокових професійних курсів в галузі дизайну, фешн-дизайну, фотографії, бізнесу, архітектури та інших напрямів творчості.

Головними питаннями семінару стануть:

Креативні індустрії в Domus Academy та NABA: різновиди програм, умови вступу та навчання.

Популярні спеціальності для “творців” і “управлінців”.

Конкурси, стипендії та інші активності по залученню молодих талантів.

Літні спеціалізовані курси для новачків, аматорів і фахівців.

Кар’єрні перспективи випускників Domus Academy та NABA.

22 квітня студентів, які фактично визначилися зі вступом до NABA/Domus, буде індивідуально консультувати представник академій Даміано Антонаццо.

Обидва заходи відбудуться в офісі освітнього агентства DEC education: вул. Підвисоцького, 16 (ст. м. “Дружби народів”). Відвідування заходів безкоштовне, за попередньою реєстрацією на сайті організатора.

Джерело: eveningkiev.com