У Святошино надають безкоштовні перукарські послуги

8 Квітня 2014 18:59
www.poltava.pl.ua

www.poltava.pl.ua

З метою виконання Закону України «Про соціальні послуги» у відділенні соціально-побутової адаптації Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва працює група з гігієни та перукарі, які надають соціально-побутові послуги на дому громадянам, які опинилися в скрутній життєвій ситуації.

На обліку в Територіальному центрі перебуває 1960 осіб, з них 530 осіб мають інвалідність, 133 особи прикуті до ліжка та 437 осіб у віці 80 років і старше. Тому саме соціальні робітники відділення приходять їм на допомогу.

Так як самотні особи не мають змоги дійти до перукарень, соціальні робітники – перукарі на дому допомагають нашим підопічним виглядіти охайно, красиво, щоб вони були впевненими у завтрашньому дні. Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже тепло людських сердець, моральна та соціальна підтримка особливо відчуваються у поважному віці.

За інформацією звертатися до завідувача відділення Білої Алли Анатоліївни, м. Київ, вул. Жмеринська, 22-А, каб. 9, тел. 403-37-81, 407- 38-16.

Джерело: eveningkiev.com