У Святошино провели нараду з питань мобілізації

24 Квітня 2014 17:13
www.brovary-rda.gov.ua

www.brovary-rda.gov.ua

Відповідно до Указу Президента України “Про часткову мобілізацію” від 17.03.2014 № 303 з 18.04.2014 в Україні проводяться заходи часткової мобілізації.

З метою підвищення рівня готовності до виконання заходів часткової мобілізації у повному обсязі та в установлені терміни, для визначення проблемних питань при виконанні мобілізаційних заходів та шляхів їх подолання, для підвищення рівня взаємодії районної державної адміністрації з прокуратурою Святошинського району, Правобережним міжрайонним відділом ГУ СБУ в місті Києві та Київській області, Святошинським РУГУ МВС України в місті Києві, 24 квітня 2004 року о 10.00 в сесійній залі Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації відбулась нарада з питань мобілізації.

Очолив нараду голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Михайлович Кулик.

Серед запрошених прокурор Святошинського району, представник Правобережного МВГУ СБУ в місті Києві та Київській області, заступники голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, керівник апарату, начальники управлінь, відділів, працівники структурних підрозділів держадміністрації.

Під час наради присутні ознайомилися з загальними положеннями, видами мобілізації та порядком виконання мобілізаційних заходів.

Відзвітували про заходи, виконані в Святошинському районі в ході проведення часткової мобілізації та висвітлили її проблемні питання перший заступник голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Морозов, заступник голови з гуманітарних питань і соціальних питань Наталя Пазенко, начальник відділу економіки Анатолій Янченко та Святошинський районний військовий комісар Вадим Ліхтін.

Про заходи з організації охорони і оборони бази мобілізаційного розгортання, адміністративних будівель Святошинської РДА доповів завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та протидії корупції Олександр Вакуленко.

Наразі заходи часткової мобілізації в Святошинському районі проходять в плановому режимі, проблемні питання правового, соціального та фінансового характеру, пов’язані з ходом часткової мобілізації вирішуються. За підсумками наради були надані відповідні доручення та ухвалені необхідні рішення.

Джерело: eveningkiev.com