Уряд повинен назвати терміни, коли українські спортсмени отримають преміальні та квартири – Томенко

24 Квітня 2014 12:02

krashi-sportsmeny

Завдання депутатів українського парламенту у тому, щоб зробити все для того, щоб Уряд виплатив преміальні нашим олімпійцям та паралімпійцям, які прославляли нашу державу у непростий для України час, – сказав член виконкому Національного олімпійського комітету України Микола Томенко, вітаючи найкращих українських спортсменів 2013 року.

Також він нагадав, що Київська, Сумська та інші області, які давали певні зобов’язання, повинні чітко поінформувати, коли і в який спосіб наші, зокрема, золотомедалістки, чемпіонки Олімпійських ігор отримають квартири, як це було обіцяно.

«Ми розуміємо непросту ситуацію, але Уряд повинен чітко назвати терміни, коли будуть виплачені преміальні та отримані квартири», – зазначив політик.

Микола Томенко також висловив вдячність українському суспільству, що гідно оцінило наших спортсменів. «Спонсори виконали свої зобов’язання. Борг залишився лише за владою. Тому наше завдання зробити все, щоб влада виконала свої зобов’язання перед героями українського спорту», – підсумував М. Томенко.

Джерело: tomenko.ua