В Голосієво відзначили кращих спеціалістів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці

23 Квітня 2014 18:04
oblpon.uz.ua

oblpon.uz.ua

23 квітня 2014 року, напередодні Всесвітнього дня охорони праці, в Голосіївській райдержадміністрації відбувся семінар для керівниками та посадовими особами підприємств та установ Голосіївського району столиці на тему «Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин на виробництві».

На початку семінару очільник Голосіївського району Микола Даневич привітав присутніх з наступаючим професійним святом – Всесвітнім днем охорони праці та нагородив кращих у районі спеціалістів з охорони праці Почесними грамотами Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

«Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, – звернувся до присутніх Микола Володимирович. – Ваша робота вимагає постійного контролю, спрямованого на створення безпечних умов праці, запобігання аваріям, виробничого травматизму. Хочу побажати всім, хто працює у сфері охорони праці, з повними силами і натхненням продовжувати своїми фаховими діями забезпечувати і підтримувати безаварійну життєдіяльність всіх суб’єктів господарювання, заради забезпечення на робочому місці належних, здорових і безпечних умов праці. Бажаю вам міцного здоров’я, незгасної життєвої енергії і наснаги до праці, щоб ваша мудрість та ділові якості примножували трудові здобутки нашої країни».

Джерело: eveningkiev.com