Як швидко продати вживаний автомобіль на сайті оголошень

15 Квітня 2014 19:46
705

auto.bigmir.net

Простий спосіб продати авто з пробігом – розмістити безкоштовне оголошення на спеціалізованих ресурсах. Та щоб процедура продажу пройшла швидко – варто правильно скласти оголошення, інакше воно ризикує залишитися непоміченим.

Перед вами головні критерії, які слід врахувати при складанні оголошення про продаж автомобіля:

1. Візуальна оцінка авто.

Реальні фотографії товару дозволяють скласти повноцінну картину про автомобіль. Бажано, щоб зображення були якісними. Наймати професійного фотографа зовсім необов’язково, але робити знімки в напівтемному гаражі теж не рекомендуємо. Попередньо слід помити авто, відполірувати кузов і пропилососити салон.

2. Стислість – це 50% успішних продажів в Інтернеті.

Пам’ятаємо, що увага користувача розсіяна. У будь-який момент кольоровий банер або дзвінок по телефону можуть відвернути увагу. З цієї причини, інформацію потрібно викладати коротко і по суті. Вступні пропозиції по типу: “Купив цю машину в 2010 році в автосалоні N. Модний яскравий колір, багато електроніки, якісний звук” не несуть смислового навантаження. Рекомендуємо викладати текст структурно. Наприклад:

– модель;

– рік випуску;

– колір;

– пробіг;

– тип кузова;

– тип приводу;

– максимальна швидкість;

– максимальна потужність;

– інші характеристики.

Обов’язково вказуйте конкурентні переваги, серед яких унікальна комплектація, тюнинг, додаткове обладнання або “чиста” історія. Пункт “Ціна” бажано виділити “курсивом” або більш великим шрифтом, оскільки саме цей фактор відіграє вирішальне значення при купівлі вживанного авто.

3. Граматичні помилки і просторові міркування викликають негатив.

Деякі автовласники міркують так: “Я ж машину продаю, а не твір у школі пишу”. Такий підхід неправильний. Покупець не дочитує оголошення, якщо інформація викладена некоректно.

4. Контактна інформація.

Як не парадоксально, але часом автовласники забувають вказати контактний телефон та власне ім’я. Покупці не знають куди звертатися і закривають ваше оголошення.

5. Не брешіть.

Немає сенсу приховувати інформацію про подряпини, ДТП і несправності. Правда рано чи пізно випливе, а вирішувати подібні проблеми – процедура неприємна.

Джерело: Газета.ua