Деякі чиновники використовують активістів Майдану для бізнесових «розборок»

31 Травня 2014 14:08

tomenko6

Микола Томенко закликав чиновників та політиків зупинити використання патріотично налаштованих людей, які залишаються досі на Майдані, в корисних цілях.

«Справа в тому, що на сьогодні є група чиновників, яка намагається використовувати активістів Майдану та самооборонців, які залишились у Києві, для бізнесових «розборок», – зазначив депутат. Для прикладу він назвав боротьбу за контроль над Житомирським лікеро-горілчаним заводом, що діє в системі ДУСі і для зміни керівництва якого використовувалися майданівці.

«Таких прикладів є більш ніж достатньо. Крім того, і бізнес намагається всіляко для своїх корпоративних конфліктів використовувати нинішніх «мешканців Майдану». І багато політиків, особливо тих, які, м’яко кажучи, отримали не дуже вдалі результати на президентських виборах, теж використовують цих людей, закликаючи стояти «до переможного кінця», при цьому не вказавши, коли цей «кінець» наступить», – зауважив Микола Томенко.

«Ми зобов’язані навести порядок не лише на Сході України, а й в Києві. Необхідно впорядкувати Майдан, а його сьогоднішнім мешканцям допомогти знайти своє місце або в захисті України у складі Національної гвардії, або – в активній громадській роботі в регіонах країни, звідки вони приїхали, для того, щоб зупинити корупцію та неправомірні рішення в діяльності вже нових чиновників», – зазначив Микола Томенко.

Джерело: tomenko.ua