Для мешканців Печерська створили Громадянську платформу

23 Травня 2014 15:36
life.pravda.com.ua

life.pravda.com.ua

У Києві стартує Громадянська платформа Печерська – проект для підтримки і здійснення міських громадських ініціатив. Ініціативи для розвитку громадянського співробітництва успішно втілюються в найбільших містах світу: в Берліні, Нью-Йорку, Чикаго і Гонконгу. Тепер подібний проект є і в Києві.

Громадянська платформа Печерська (www.pecher.sk) – це громадська ініціатива, яка пропонує систему взаємодії для жителів району, активістів, підприємців і органів міської адміністрації. Її головна мета – зробити Печерськ комфортним для життя, роботи і дозвілля. Для цього платформа буде досліджувати район, аналізувати роботу місцевої адміністрації, залучати мешканців до процесу прийняття рішень і визначення майбутнього, підтримувати й проводити соціальні, культурні та освітні заходи.

«Громадська ініціатива Pecher.sk об’єднує активних та ініціативних мешканців Печерська і всього Києва. Кожен може залишити запит, запропонувати свої ідеї, залучити небайдужих до власних проектів та зібрати кошти на їх здійснення. Однією з перших ініціатив платформи буде розробка стратегії розвитку району», – коментують засновники платформи Анатолій Чегусов і Володимир Кадигроб.

Свої пропозиції щодо розвитку та наповнення майбутнього сайту кожен може надсилати за адресою ideas@pecher.sk.

Джерело: eveningkiev.com