Е.Світоліна вийшла у чвертьфінал WTA-турніру в Нюрбергу

21 Травня 2014 17:23
tennis.sport.ua

tennis.sport.ua

Українка Еліна Світоліна вийшла у чвертьфінал WTA-турнірі у Нюрбергу — “Nurnberger Versicherung Cup” — з призовим фондом 250 тисяч доларів, вигравши у матчі другого кола у іспанки Беатріс Гарсія-Відагані — 7:6 (5), 6:3, передає УНН з посиланням на Тенісний портал України.

Матч для харків’янки склався непросто. Хоча вже через 12 хвилин після початку зустрічі Еліна вела 3:0. Проте її суперниця зуміла реалізувати брейк-пойнт, відновивши рівновагу у грі, а потім і повівши в рахунку 5:4. Еліні довелося відігравати кілька сетболів. З цим українка впоралася, дотиснувши суперницю на тай-брейку першого сету.

Другий сет завершився значно швидше. Однак і в ньому не обійшлося без зайвих ускладнень. Перша ракетка України відразу ж вирвалася вперед – 3:1, але іспанка і цього разу зрівняла рахунок – 3:3. Однак на цьому удача Гарсія-Відагані вичерпалася: Еліна виграв три гейми поспіль – 6:3 – і вийшла до чвертьфіналу.

На наступному етапі наша співвітчизниця гратиме з однією з німецьких тенісисток – Моною Бартель або з Аннікою Бек, які зустрінуться на завершення сьогоднішнього ігрового дня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в останньому перед Відкритим чемпіонатом Франції WTA-турнірі у Нюрбергу — “Nurnberger Versicherung Cup” з призовим фондом 250 000 дол— українка Еліна Світоліна вийшла до другого кола.

Джерело: unn.com.ua