“Київміськбуд” незабаром введе в експлуатацію ще 8 нових будинків

23 Травня 2014 14:27
100realty.ua

100realty.ua

Холдингова компанія сьогодні веде будівельно-монтажні роботи на 49 ділянках. До здачі в експлуатацію наразі майже готові 8 будинків, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу компанії.

“Завжди добудовуємо до кінця” – незмінне гасло Холдингової компанії “Київміськбуд”, яка нещодавно відзначила свою 59-ту річницю. З якими б труднощами не стикались будівельники, відповідальність перед інвестором – понад усе. Країна сьогодні переживає не найлегші часи, але будівельні бригади з дня у день виконують свою роботу, намагаючись не вибитися з графіку”, – зазначили в компанії.

Наразі “Київміськбуд” завершує оздоблювальні роботи на трьох будинках по вулиці Обухівській, 135-А, на новобудові по вул. Ревуцького, 7-В, на будинку, що зводиться на перехресті вул. Вірменська-Харківське шосе, а також на будинку №1 по вул. Глушкова, 92-Б, на будинку № 3 по вул. Феодосійська, 3-5, та на будинку № 1 у 2-а мікрорайоні житлового масиву Позняки.

На завершальному етапі будівельні роботи на 3-х будинках елітного житлового комплексу «Французький квартал», що зводиться у серці столиці на вул. Анрі Барбюса, 52/1. Протягом кількох місяців закінчиться будівництво нових будинків по вул. Радунській, 28/32, вул. Глушкова, 92-Б (буд. №3), на проспекті Возз’єднання 21-В (буд. №1), вул. Дубініна, 7/14 і будинку № 8 (секцій 5, 6) у житловому масиві Позняки, 2.

Активно йдуть роботи на будівельних майданчиках по вул. Гарматній, 39-Г, по вул. Коперника, 7, вул. Глушкова, 92-Б (буд.2), у житловому комплексі на проспекті Возз’єднання, 21-В (буд.2), по вул. Дубініна 5/15, а також у житловому масиві по вул. Драгоманова, 4-А, у комплексі з 6 багатосекційних будинків, на вул. Феодосійській. Тривають будівельно-монтажні роботи житлового масиву з 4 будинків по вул. Трутенка, 3, продовжуються роботи на елітному комплексі «Французький квартал» (буд. 4 і 5), що по вул. Анрі Барбюса, на житловому масиві по вул. Зарічній, де також буде комплекс з 4 будинків. Зводять новобудови і по вул. Гмирі, 17-А, по пр-ту Червонозоряному, 15/7.

Як зазначили в компанії, нові паркінги з’являться на вул. Возз’єднання 21-В, на вул. Феодосійській, вул. Глушкова, 92-Б (буд.1), на вул. Коперника, 7, вул. Драгоманова, 4-А, вул. Анрі Барбюса, 52/1, а також по вул. Трутенка та 2 поверховий паркінг по вул. Гарматній, 39-Г.

“У продажу на сьогоднішній день майже 4,5 тис. нових квартир у будинках різного ступеню готовності. Також, “Київміськбуд” готовий запропонувати своїм інвесторам 3,5 тис. вільних парко місць”, – повідомили у компанії.

Джерело: unn.com.ua