Київський батальйон Оборони охоронятиме більше 500 техногенних об’єктів

19 Травня 2014 19:32
ukrpohliad.org

ukrpohliad.org

Київський батальйон територіальної Оборони охоронятиме більше 500 об’єктів техногенного та комунікаційного напрямків. Про це повідомили у прес-службі КМДА, передає УНН.

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко здійснив робочу поїздку до 169 навчального центру Сухопутних військ ЗС України, що в селищі Десна, Чернігівської області, де зараз проходить бойове злагодження новостворений Київський батальйон територіальної оборони, сформований винятково військовозобов’язаними зі столиці України.

На даний момент батальйон налічує 450 чоловіків. Основне завданням батальйону – охороняти більше 500 об’єктів техногенного та комунікаційного напрямків. Найбільшу увагу приділятимуть хіміко-біологічним, дослідним центрам та об’єктам, де є потенційна радіаційна небезпека. Пильнуватимуть також мости та тунелі.

«У сьогоднішніх умовах, коли очікування терористичних акцій є небезпідставним, вони повинні охоронятися набагато ретельніше, тому що невелика кількість хімічних речовин, запущених у водопровідну систему може призвести до дуже тяжких наслідків», – сказав голова КМДА.

Під час візиту В.Бондаренко перевірив умови життя військовослужбовців, оглянув казарми, кімнату зберігання зброї та інші місця базування підрозділу. Він поспілкувався з керівниками батальйону та відмобілізованими, поцікавився їхніми потребами та вислухав проблемні питання.

Джерело: unn.com.ua