Кияни роблять патріотичне татуювання біля серця

20 Травня 2014 14:48
vk.com

vk.com

Тату-майстер з Києва Олександра влаштувала патріотичну акцію і робить патріотичні татуювання вдвічі дешевше салонної ціни. Відповідне оголошення Олександра розмістила в інтернеті 19 травня, передає ДеПо.

Невелике татуювання 15 см у Саші коштує 200 гривень:

«Якщо в людини недостатньо грошей, але їй дуже хочеться мати патріотичне татуювання – домовимося. Може, прийде кілька разів», – говорить Олександра.

На татуювання у неї йде від 20 хвилин до півтори години, в залежності від розміру малюнка і кількості кольорів. «Набивають» собі кияни прапор України та жовто-блакитну стрічку.

Найбільшою популярністю користується герб.

«Його роблять і на плече, і на шию (збоку) і на груди, там де серце. 70% клієнтів – хлопці, але приходять і дівчата», – розповідає Олександра.

Провести акцію вона вирішила після акції художньої сотні Майдану «Тату-клейноди», яка проходила 11 лютого в Українському домі: тату-майстри безкоштовно робили всім бажаючим татуювання на патріотичні теми.

Брала участь в акції і Саша:

«Бажаючих було так багато, що я вирішила продовжити цю справу. Ціну призначила мінімальну. В іншому тату-салоні це коштувало б удвічі дорожче», – говорить вона.

Джерело: eveningkiev.com