При Кафедральному соборі відкрився Центр зі збору та видачі речей малозабезпеченим людям

12 Травня 2014 16:35
orthodox.org.ua

orthodox.org.ua

При Кафедральному соборі на честь Воскресіння Христового з благословення вікарного єпископа Київської єпархії Варсонофія відкривається Центр збору  речей, що були у вжитку, але в гарному стані (одягу, взуття, іграшок та ін.) і безкоштовного розподілу їх серед нужденних, повідомляє sobor.in.ua

Громада собору знайшла можливість і надала приміщення для потреб соціального відділу. Всі речі будуть надані для вибору безкоштовно для всіх бажаючих. Перегляд і вибір речей здійснюється щочетверга з 10.00 до 16.00. Будь-яка людина, що потрапила у важку життєву ситуацію, зможе отримати тут одяг, взуття, постільну білизну, іграшки, можливо також посуд, дитячі коляски, ліжечка. Сюди ж можна приносити все перераховане вище.

Приносити речі можна з понеділка до п’ятниці з 10.00 до 17.00 до адміністративного корпусу №1 ( каб.4) без запису і попередніх дзвінків. Єдине прохання до тих, хто жертвує – проявити свідомість і повагу до людей та працівників соціального відділу, приносити речі у гарному стані і чисті.

Центр прийому та розподілу речей знаходиться також за адресою: Київ, Залізничне шосе, 3 ( неподалік від метро Либідська).

Тел.097-1665194 , pressobor@gmail.com

Джерело: eveningkiev.com