Шкільний проект “Почуйте мій голос” набув широкого міжнародного визнання

12 Травня 2014 16:28
www.sch-155.com.ua

www.sch-155.com.ua

Учнівське самоврядування СШ №155, клуб Інтерект (Ротарі) СШ №155 за підтримки батьківського комітету з березня 2014 року проводять широкомасштабну акцію – “Почуйте мій голос” (“Hear My Voice”).

Мета проекту – поширення серед англомовних та німецькомовних країн та країн, з якими СШ №155 мала різноманітні спільні програми, розуміння глибокої культурної спадщини України, спільність демократичних цінностей, бажання жити у мирі та любов до своєї країни.

Так, у березні 2014 року учні, батьки та вчителі СШ №155 розпочали акцію, присвячену 200 річчю Т.Г. Шевченка “Я – Українець”. Акція включала низку проектів. Зокрема – відео-привітання – читання віршів Т.Г. Шевченка студентами університетів США та Канади, проект «Почуйте мій голос» тощо.

Проект «Почуйте мій голос» “Hear My Voice” набув широкого міжнародного резонансу. Листи адресовані до керівників країн та міжнародних організацій. Учні 1 – 11 класів написали більш ніж 2300 листів англійською та німецькою мовами. У листах йдеться про Україну, культуру, історію, життя та сподівання Української молоді. Мета проекту дати відчути політичним діячам світу красу і неповторність України. Листи передаються до посольств відповідних країн.

Протягом березня – квітня делегації учнів, батьків та адміністрації школи передавали листи до посольств низки країн. Учнівський клуб Sch 155 Kyv Interact (Ротарі Малтінешнл) надіслав електронні листи до міжнародних клубів Інтерект у більш ніж 15 країн світу.

Джерело: eveningkiev.com