«Софія Київська» проводить вікторину «Музейний mix»

30 Травня 2014 06:56
prostir.museum

prostir.museum

До Дня Києва та Міжнародного дня захисту дітей Національний заповідник «Софія Київська» проводить вікторину «Музейний mix». Про це повідомили “Вечірці” у прес-службі заповідника.
«Музейний mix» – це різноманітні питання, пов’язані з пам’ятками заповідника, відповісти на які можна, лише відвідавши наші музеї!
Початок: 30 травня, 15.00
Закінчення: 1 червня, 15.00
Взяти участь у вікторині може кожний, хто придбав музейну картку Національного заповідника «Софія Київська»*** (детальніше про картку, її вартість та умови дії див. на сайті Заповідника http://n.sophiakievska.org/?q=uk/node/153). За цією музейною карткою відвідувач у кожному з трьох музеїв – Софійському музеї, музеї «Золоті ворота» та музеї «Кирилівська церква» – отримує питання вікторини (черговість відвідування музеїв не має значення).
По закінчені часу, відведеного на вікторину, працівники музею перевірять відповіді. Перший, хто правильно відповів на всі запитання, отримає головний приз, наступні 10 учасників – подарунки, а решта, за умови пред’явлення музейної картки, візьмуть участь у безпрограшній лотереї, яка відбудеться 1 червня о 16.00 у Софійській трапезній. Прізвища переможців та правильні відповіді будуть оприлюднені на сторінці Національного заповідника «Софія Київська» у Facebook.

Джерело: eveningkiev.com