Сьогодні стартують “Національні дебати”

9 Травня 2014 17:19
otb.com.ua

otb.com.ua

У першому випуску проекту “Національні дебати”, що вийде в ефір на Першому національному 9 травня, діалог вестимуть три кандидати у Президенти України – Анатолій Гриценко, Ольга Богомолець та Олександр Клименко. Про це повідомив медіа-юрист проекту “Національні дебати” Тарас Петрів, передає кореспондент УНН.

Які і коли саме кандидати у Президенти виступатимуть у студії, визначалось раніше шляхом жеребкування. Таким чином, цього тижня українці зможуть побачити на дебатах, зокрема, А.Гриценка, П.Порошенка та О.Тягнибока.

“9 травня у студії будуть А.Гриценко, О.Богомолець та О.Клименко. У суботу 10 травня дебати вестимуться між П.Порошенком, З.Шкіряком та В.Цушком. А в неділю 11 травня у студії зустрінуться О.Тягнибок, В.Саранов та А.Гриненко”, – повідомив Т.Петрів.

Нагадаємо, “Національні дебати” проходитимуть щоп’ятниці, суботи та неділі о 19:30 на Першому національному і триватимуть півтори години. В кожному ефірі зустрічатимуться три кандидати у Президенти, які відповідатимуть на запитання модераторів та гостей студії, серед яких будуть експерти, журналісти, професори та студенти.

Як раніше повідомляв УНН, дебати вестимуться двома мовами – російською і українською.

Джерело: unn.com.ua