Столичні бізнесмени передали армії бронежилети і прилади нічного бачення

4 Травня 2014 18:20
vk.com

vk.com

Підприємства, органи виконавчої влади і тисячі киян – патріотів України продовжують здійснювати шефство над військовими частинами та підрозділами Збройних Сил України.

Про це повідомляє Управління преси та інформації Міністерства Оборони.

«Станом на сьогодні, 4 травня, підприємства Подільського району м. Києва зібрали та направили до військових частин гуманітарних вантажів (камуфльована форма одягу, бронежилети, прилади нічного бачення) майже на 400 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

Військові зазначають, що приватне акціонерне підприємство “Фармак” передало військовим більш ніж на 300 тисяч гривень ліків, співробітники Департаменту охорони здоров’я та підпорядковані йому комунальні медичні установи Києва зібрали для потреб Збройних Сил України понад 250 тисяч гривень, профспілкова організація працівників Київської міської держадміністрації – 5 тисяч гривень.

Крім того, кияни щоденно підтримують Всеукраїнську акцію “Підтримай Українську армію” за допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер “565”.

Також на даний час за рахунок підприємств міста Києва формується гуманітарний вантаж (засоби гігієни, постільна білизна та продукти харчування) для військовослужбовців Військово-Морських Сил Збройних Сил України та членів їх сімей, які передислоковані на материкову частину України із тимчасово окупованої АР Крим.

Джерело: ukrinform.ua