У Деснянському районі відкрито два нових дитячих майданчика

26 Травня 2014 17:00
p-p.com.ua

p-p.com.ua

У Деснянському районі за ініціативи голови Деснянської райдержадміністрації Петра Кузика з’явився новий дитячий майданчик. Ще зовсім недавно на цьому місці був пустир. Тепер біля житлового будинку по вулиці Ніколаєва, 11 розташувався дитячий майданчик. Сьогодні відбулося його урочисте відкриття, яке стало справжнім святом для малечі.

На свято до малечі завітав і голова Деснянської райдержадміністрації Петро Кузик.

– Сьогодні у нас маленьке свято. Мені приємно бачити світлі й радісні очі наших дітей. Від нових розваг вони – у захваті, та й для батьків радість не менша, ніж для самих дітей. Особливо приємно, що у наш час є такі люди, які щиро вірять у дитинство, казку і вкладають свою душу та сили у наше майбутнє – дітей. Це лише початок плідної і цікавої роботи, направленої на організацію дозвілля наших дітей та молоді. Разом з ініціативними мешканцями-партріотами нашого району ми продовжуватимемо в цьому ж напрямку. Так сьогодні ми відкриваємо для нашої малечі ще один дитячий майданчик по проспекту Маяковського, 17-а, – зазначив Петро Кузик.

Яскравий, різнокольоровий – майданчик одразу ж полюбився маленьким деснянцям. Дітлахи спробували на міцність усі ігрові елементи майданчика – гойдалки, гірки, будиночки, канат, пісочниці.

– Прекрасно, що тепер нашим дітям є де грати. Прекрасний майданчик. Моєму онуку він одразу ж сподобався, – говорить пенсіонерка Тетяна Іванівна.

Джерело: eveningkiev.com