У Києві проведуть флешмоб “за мир і єдність”

22 Травня 2014 12:19

 

ua.for-ua.com

ua.for-ua.com

24 травня в рамках міжнародного проекту “Всесвітній день внутрішнього миру” (“The World Day for Inner Peace”) у Києві поряд зі сценою на Майдані Незалежності відбудеться соціальний флешмоб “Молитва за мир і єдність в Україні та всьому світі”, повідомляє УНН.

Як зазначають організатори, метою заходу є пробудження духовних сил всередині кожної людини, задля ідеї просвітлення та еволюційного розвитку.

“Ми чекаємо на вас, незалежно від віку, статусу, віросповідання та національності. Приходьте, від малого до найстаршого та помолимось разом за Україну! Ти, українцю, росіянине, американцю, італійцю, індійцю, африканцю, китайцю,…, зроби це разом з нами! Якщо ти маєш національне вбрання твоєї країни, одягни його також і приходь на Майдан Незалежності заради ідеї “Єдності, миру та любові”, – зазначають організатори.

Очікується, що під час флешмобу учасники проголосять молитву за встановлення миру на українській землі та духовне просвітлення всього людства, а також виконають низку тематичних пісень.

Джерело: unn.com.ua