У Києві призупинять прийом заяв на розміщення зовнішньої реклами

3 Травня 2014 08:45
uapress.info

uapress.info

У столиці планують тимчасово припинити прийом заяв про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

Як повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації, з ініціативи голови Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка розроблено проект регуляторного акта “Про встановлення мораторію на розміщення зовнішньої реклами та реклами на транспорті в місті Києві”. Його метою є систематизація рекламних засобів, а також реалізація положень про паспортизацію проспектів, майданів, вулиць, площ, бульварів, набережних Києва та приведення зовнішнього вигляду столиці до європейських стандартів.

Мораторій буде поширюватися на прийом заяв про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами. Заборона не поширюватиметься на такі види рекламних засобів як тумби, об’ємно-просторові конструкції, що стоять окремо, рекламні вивіски на будинку (будівлі), споруді.

При цьому наголошується, що проект розпорядження не змінює і не скасовує норм конкретних законодавчих актів чи правових актів в цілому, а лише тимчасово відкладає процес прийому документів на розміщення деяких об’єктів зовнішньої реклами та реклами на транспорті.

Джерело: ukrinform.ua