У столиці триває акція «Подаруй дитині книгу»

7 Травня 2014 11:30
bereg-rda.gov.ua

bereg-rda.gov.ua

1 травня в Галереї-ризниці «Чудотворні ікони Афону» почалася соціальна благодійна акція «Подаруй дитині книгу», повідомляє “Місто Київ”.
З 1 по 30 травня кожен може взяти участь в акції. Книги будуть передані в дитячі будинки та малозабезпечені сім’ї. Акція приурочена до міжнародного Дня захисту дітей.
Галерея-ризниця «Чудотворні ікони Афону» вирішила допомогти дітям і провести акцію «Подаруй дитині книгу», метою якої є зібрати християнську, пізнавальну, художню і розвиваючу літературу.
Книги потрібно приносити в галерею-ризницю «Чудотворні ікони Афону» за адресою вул. Ярославів Вал 1. По закінченні акції, представники Галереї разом з православними священиками відвідають дитячі будинки Києва.
Галерея-ризниця «Чудотворні ікони Афону» – проект благодійної організації «Фонд духовного відродження «Живе Джерело». Діє з грудня 2012 року.
У галереї представлені списки 11 чудотворних ікон, зроблених на Афоні ченцями. Експозиція діє постійно, цілодобово. Вхід на всі заходи, що проводяться в галереї – вільний.

Джерело: eveningkiev.com