Українку визнали кращим тренером світу 2014 року з черлідингу

7 Травня 2014 17:13
gb-fitness.od.ua

gb-fitness.od.ua

Головний тренер національної збірної України з черлідингу, заслужений тренер країни Анна Андрієнко визнана кращим тренером світу 2014-го року з черлідингу, передає УНН з посиланням на прес-службу ВФЧ.

Під її керівництвом збірна України здобула 8 медалей на чемпіонатах світу (5 золотих, 1 срібну та 2 бронзових) і 12 нагород на чемпіонатах Європи (6 золотих та 6 срібних).

Також завдяки зусиллям Анни Андрієнко українська команда вигравала І Європейські спортивні Ігри і здобувала перемоги на відкритих чемпіонатах Азії та Австралії. Крім цього, за свою тренерську кар’єру пані Андрієнко підготувала 2 заслужених майстрів спорту, 17 майстрів спорту України міжнародного класу та 52 майстри спорту України.

Черлідинг – вид спорту, що поєднує елементи шоу і видовищних видів (танці, гімнастика, акробатика). У світі ним займаються більше 5 мільйонів чоловік, яких тренують більше 126 тисяч ліцензованих фахівців.

Присудження Анні Андрієнко титулу кращого тренера планети свідчить не тільки про визнання її особистих заслуг у розвитку виду спорту, але й здобутків українського черлідингу.

Додамо, що 30 березня цього року рішенням виконкому Всеукраїнської федерації А. Андрієнко була визнана кращим тренером десятиліття з черлідингу в Україні.

Джерело: eveningkiev.com