В Оболонському районі розпочались урочисті заходи зі вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни

6 Травня 2014 13:02
dsmsu.gov.ua

dsmsu.gov.ua

05 травня 2014 року в Оболонському районі розпочались урочистості з вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни. Цього дня, голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко та голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Тихонов привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни, які знаходяться на лікуванні у Київському міському шпиталі інвалідів Великої Вітчизняної війни в Пущі-Водиці. Також у заході взяли участь представники ветеранських організацій міста-героя Києва А.Анцибора та М.Мартинов, голова комітету інвалідів Оболонського району П.Поповкін, голова ГО «Рада ветеранів Оболонського району м. Києва» А.Ніфонтов, інформує пресс-лужба Оболонської РДА.
Під час урочистостей працівникам шпиталю, яким керує Заслужений лікар України Зачек Любов Миколаївна, були вручені цінні подарунки та грошові винагороди. Зокрема, голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Тихонов подарував сучасний комп’ютер.
Після урочистих привітань ветеранам запропонували «фронтові 100 грамів». Захід супроводжувався виступом військового оркестру.
Продовжились урочистості мітингом та покладанням квітів до Меморіального комплексу радянським воїнам, що загинули в роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. в Пуща-Водиці. Біля пам’ятника зібралися ветерани Великої Вітчизняної війни, діти війни та мешканці Оболоні.
Висловити свою повагу до ветеранів Великої Вітчизняної війни та вшанувати пам’ять загиблих воїнів прийшло багато дітей та молоді, які дарували ветеранам квіти, дякували за мирне небо над головою та мали можливість почути правдиві історії про події тих часів.
Після урочистих промов учасники заходу поклали квіти до пам’ятника та вшанували пам’ять тих, хто ціною власного життя дарували мирне сьогодення, хвилиною мовчання.

Джерело: eveningkiev.com