Володимир Федоренко залишив посаду начальника столичного метрополітену

15 Травня 2014 12:00
www.rbc.ua

www.rbc.ua

14 травня 2014 року начальник КП «Київський метрополітен» Володимир Федоренко зустрівся із журналістами. Під час прес-конференції він повідомив, що залишає займану посаду, повідомляє прес-служба метрополітену.
«Я отримав вказівку від керівництва Київської міської державної адміністрації, що повинен написати заяву на звільнення. Рішення голови КМДА я не можу не виконати, адже це головна посадова особа Києва», – розповів Володимир Федоренко. Начальник підприємства також зазначив, що за нинішніх умов непросто працювати та зберегти чесне ім’я, коли метрополітен потерпає від дезінформаційної атаки та цілеспрямованого підривання довіри суспільства до працівників підземки.
Visual Studio プロダクトキー

«Останнім часом пролунало багато заяв представників міської влади відносно того, що метрополітен погруз в корупції, що жетони не обліковуються належним чином, що сотні мільйонів гривень крадуться і тому метрополітен не може нормально працювати при тому тарифі, який сьогодні є. У зв’язку з цим на підприємстві пройшло дуже багато перевірок. Ми створили повний допуск контролюючих органів до всіх об’єктів метрополітену. Адже самі зацікавлені, щоб суспільство дізналось правдиву інформацію. Ніяких порушень не виявлено в метрополітені», – наголосив начальник підземки.
Володимир Федоренко зацитував основні тези розповсюджених у ЗМІ звинувачень на адресу метрополітену і його керівництва, спростував кожне з них, пояснивши присутнім дійсну ситуацію на підприємстві.
«Для звинувачення чи то людини, чи то підприємства необхідно мати вагомі підстави. Їх немає», – підсумував він.
У ході зустрічі начальник прес-служби Наталя Шумак повідомила, що на знак незгоди з діями та заявами міської влади, спрямованими по суті на дестабілізацію роботи підприємства, вона солідарна з керівником метрополітену і також йде із займаної посади.
«Найбільш компетентної та відданої метрополітену людини, ніж Володимир Іванович Федоренко, годі уявити. Це людина, яка все своє життя присвятила підприємству і за роки керівництва не дала підстав трудовому колективу сумніватися у його чесності та відповідності займаній посаді», – заявила Шумак.SQL Server 2008 R2 プロダクトキー

Присутні журналісти поставили Володимиру Федоренку свої запитання та почули аргументовану відповідь на них.

Джерело: eveningkiev.com