Завтра відбудеться благодійна акція “Контролюй свій цукор” у НТУУ “КПІ”

13 Травня 2014 09:38
www.civicua.org

www.civicua.org

14 травня 2014 року благодійна організація “Шлях до майбутнього” спільно зі Студентською соціальною службою Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут” проведуть акцію в рамках програми “Контролюй свій цукор” з видачі 400 глюкометрів для студентів та співробітників НТУУ “КПІ”, повідомили УНН у прес-службі організаторів акції.
Акція відбудеться о 16:30 в Залі засідань Вченої ради НТУУ “КПІ” за адресою: м. Київ, просп. Перемоги, 37, корпус № 1.
На заході будуть присутні проректор НТУУ “КПІ” — Петро Киричок; заступник голови правління БО “Шлях до майбутнього” — Богдан Біленький; керівник Студентської соціальної служби НТУУ “КПІ” — Олена Шаповалова; медичний представник компанії-партнера “МЕД ТРАСТ Україна” — Максим Фур’яка.
За даними Міжнародної федерації діабету 2011 року кількість хворих на цукровий діабет у світі досягла рекордної цифри — 366 млн., а в 2030 році становитиме 552 млн. Відзначається збільшення показника поширеності цукрового діабету і в Україні, який, в першу чергу, залежить від стану саме профілактичної діяльності (раннє активне виявлення хворих на цукровий діабет 2-го типу).
Саме тому, вперше в Україні, проводитиметься акція з безкоштовної видачі глюкометрів у вищому навчальному закладі, з метою розвитку свідомого ставлення до свого здоров’я у студентському середовищі, популяризації здорового способу життя, донесення інформації студентам та викладачам щодо необхідності, важливості та користі вимірювання рівня глюкози у крові та підвищення усвідомленості ризику захворювання на цукровий діабет.

Джерело: unn.com.ua