28 червня у Києві розпочнеться Кубок Європи з триатлону

27 Червня 2014 06:55
www.unian.net

www.unian.net

28 червня о 10 годині у Києві розпочнеться Кубок Європи з триатлону – Kyiv Triathlon Cup 2014. Відповідне розпорядження підписане у КМДА. Міжнародні змагання з триатлону на олімпійську дистанцію проходитимуть за підтримки Київської міської державної адміністрації, Европейської Федерації Триатлону, Федерації Триатлону України.
70-411

Минулорічні змагання Kyiv Triathlon Cup стали першим заходом найвищого рівня з триатлону. Цього року статус змагань ще вищий: разом з Кубком Києва з триатлону буде проведений офіційний етап Європейського чемпіонату з триатлону, що гарантує залучення до змагань багатьох зарубіжних спортсменів.

Траса змагань, що складаються одночасно з трьох видів спорту (плавання, велоперегони та біг), прокладена в історичній частині Києва, що стане для учасників змагань та глядачів чудовою нагодою побачити архітектурні та ландшафтні перлини столиці.

Стартуватиме захід змаганнями з плавання на Оболонській набережній (від Оболонської набережної, 39 до просп. Героїв Сталінграда, 10-Д).

Перегони на велосипедах (сім кіл) відбуватимуться за наступним маршрутом: (Оболонська набережна (старт) – проспект Героїв Сталінграда – вулиця Набережно-Рибальська – заїзд на Гаванський міст – вулиця Набережно-Хрещатицька (розворот перед естакадою у зворотний напрямок) – вулиця Набережно-Хрещатицька – заїзд на Гаванський міст – вулиця Набережно-Рибальська – проспект Героїв Сталінграда – (розворот на перехресті вулиці Мате Залки та проспекту Героїв Сталінграда) – проспект Героїв Сталінграду – вулиця Набережно-Рибальська – заїзд на Гаванський міст – Набережно-Хрещатицька (заїзд на естакаду) – вулиця Петра Сагайдачного – Контрактова площа (фініш).

Забіг (чотири кола) учасників пройде маршрутом від Контрактової площі (старт) – вулиця Петра Сагайдачного – 500 метрів Володимирським узвозом (розворот) – вулиця Петра Сагайдачного – Контрактова площа (фініш).

Зауважимо, що під час проведення змагань частина вулиць у центрі міста буде перекрита.

Забезпечення всієї траси організовано за міжнародними нормами: для підтримки безпеки та порядку будуть задіяні патрулі міліції та Державтоінспекції, чергуватимуть бригади швидкої (екстреної) медичної допомоги та понад 300 волонтерів забезпечуватимуть проведення заходу вздовж усієї траси.

Змагання такого масштабу проводяться у Києві в рамках популяризації активного способу життя та підвищення спортивного іміджу України у світі.70-412

Джерело: eveningkiev.com