Aerosmith скасовує концерт у Києві

7 Червня 2014 08:58
en.wikipedia.org

en.wikipedia.org

Концерт американської групи “Aerosmith”, запланований у Києві на 2 липня, скасовано. Причиною цього стали політичні і трагічні події в Україні. Про це інформує “Моє Місто”.

Київський концерт Aerosmith скасовано, організатори концерту повідомили, що Нагадаємо, раніше виступ “Aerosmith” мав відбутися в травні, але менеджмент групи спочатку прийняв рішення перенести концерт, а тепер і зовсім відмовитися від візиту в Україну. У свою чергу, в “Національної корпорації розваг” повідомили, що більше не можуть продовжувати свою діяльність в Україні.

За словами представників компанії, в країні щодня гинуть люди, відбуваються трагічні події, що йде війна і оголошена мобілізація, тому забезпечити безпеку артистам, їх обладнання і глядачам просто неможливо. Також організатори театрально-концертних заходів повідомили, що зараз в Україні немає попиту на мистецтво і гастролі артистів, тому протягом останніх трьох місяців і в найближчому майбутньому у них немає можливості привезти в країну жодного артиста. Це глухий кут – констатували в компанії і взяли паузу “на якийсь час”.

Джерело: eveningkiev.com