До Дня Скорботи проведуть екскурсії для ветеранів

17 Червня 2014 07:03
www.if.mns.gov.ua

www.if.mns.gov.ua

Цього тижня в Шевченківському районі проведуть урочисто-поминальні заходи з нагоди Дня Скорботи. За традицією, відбудуться численні зустрічі за участю керівництва району, ветеранів Великої Вітчизняної війни, представників трудових колективів, громадськості, молоді, військовослужбовців.

Так, згідно Плану загальнорайонних заходів щодо відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні та 73-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни і героїчної оборони м. Києва у 1941 році, 20 червня відбудеться екскурсійна поїздка ветеранів – оборонців Києва, мешканців Шевченківського району до місць оборони Києва з покладанням квітів до пам’ятних знаків та врученням подарунків учасникам поїздки.

У ці дні відбудеться цілий ряд заходів в бібліотеках району – бесіди, виставки літератури та художніх робіт, перегляд кінофільмів та зустрічі з ветеранами, екскурсії до Меморіального комплексу „Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років” та ін. У Територіальних центрах соціального захисту району № 1 та № 2 пройдуть зустрічі та вшанування ветеранів, вручення подарунків.

Жоден ветеран не повинен залишитися поза увагою. Представники підприємств, установ та організацій району вшанують своїх ветеранів у трудових колективах. Лежачих та хворих ветеранів відвідають на дому волонтери та представники ветеранських організацій району.

Джерело: eveningkiev.com