Інформаційно-комунікаційний простір «Хрещатик, 32 Open Air» відновлений

27 Червня 2014 20:07
lenta.mobus.com

lenta.mobus.com

Департамент містобудування та архітектури відновив інформаційно-комунікаційний простір «Хрещатик, 32 Open Air», який було пошкоджено за часів революційного Майдану. Про це інформує прес-служба департаменту.

Тепер на стендах, які знаходяться біля будівлі Департаменту містобудування та архітектури розміщуватиметься найактуальніша інформація про міські проекти столиці.

«Інформаційний простір на Хрещатику ми відновили спільними зусиллями працівників Департаменту. Думаю, це надзвичайно зручний формат інформування жителів міста про наші напрацювання та пріоритетні напрямки роботи. До того ж, люди з задоволенням проводять тут свій вільний час, насолоджуючись звуками вуличного піаніно», – зазначив заступник директора Департмаенту містобудування та архітектури Андрій Вавриш.

Нагадаємо, що інформаційно-комунікаційний простір «Хрещатик, 32 Open Air» – один з проектів Департмаенту, в основі якого лежить ідея створення публічного простору та відкритості міської влади. Саме у цьому проекті Департамент знайомить громадян зі своєю роботою та водночас створює зразок зручного та комфортного вуличного середовища, так званого публічного простору.

Відкриття «Хрещатик, 32 Open Air» відбулося влітку минулого року. З того часу на центральній вулиці міста неодноразово проходили виступи музикантів та танцюристів, з’явилася тематична “кав’ярня Кульчицького” у відреставрованому кіоску часів післявоєнного Хрещатику, зручні лавки для відпочинку, а також піаніно, яке вже давно стало улюбленим для жителів міста.

Джерело: eveningkiev.com