“Київзеленбуд” проводить конкурс творчих робіт

28 Червня 2014 10:51
stranamasterov.ru

stranamasterov.ru

До 200-ліття від дня народження Тараса Шевченка за ініціативою генерального директора КО «Київзеленбуд» Михайла Царенка та за сприянням Національного музею Тараса Шевченка оголошується конкурс творчих робіт для створення композицій з квітів на шевченківську тематику. Про це інформує прес-служба “Київзеленбуду”.

Представити композиції (ескізи) з квітів, що символізуватимуть єдність України та українців незалежно від політичних переконань, регіону проживання та віросповідання, зможуть громадяни України, яким виповнилося 16 років.

Художня мова Шевченка є не лише засобом спілкування, це – своєрідний код українського народу, символ правди, волі, безмежної любові до Батьківщини та почуття відповідальності за її майбутнє. Учасників конкурсу запрошуємо пройти цим шляхом пізнання своєї країни, відчути духовну силу українського народу та передати це почуття іншим за допомогою своїх композицій.

Представлення готової композиції з квітів та нагородження переможця конкурсу відбудеться на Співочому полі у Києві 24 серпня 2014 року.

Ескізи фіналістів будуть пізніше представлені на виставці у Національному музеї Тараса Шевченка.

Прийом конкурсних робіт проводиться з 1 по 21 липня 2014 року включно.

Визначення переможця відбудеться з 22 липня по 5 серпня, якого оберуть самі кияни на офіційній сторінці Facebook КО «Київзеленбуду» – facebook.com/zelenbud

Джерело: eveningkiev.com