Лікарі Києва зможуть безкоштовно перевірити очі – ЦМХО

15 Червня 2014 17:44
apteka-traw.com

apteka-traw.com

Протягом місяця лікарі державних та комунальних медичних установ Києва матимуть змогу позачергово та безкоштовно отримати офтальмологічну консультацію у одній зі столичних поліклінік. Відповідну акцію до Дня медика започаткував головний лікар Київської міської офтальмологічної лікарні “Центр мікрохірургії ока” Сергій Риков, повідомили УНН у прес-службі установи.

Вітаючи колег з професійним святом, С.Риков підкреслив, що абсолютно усі працівники державних та комунальних медичних закладів столиці матимуть змогу пройти кваліфіковане офтальмологічне обстеження у одній із поліклінік Києва.

“Медики не рідко бувають чоботарями без чобіт, людей лікуємо, а до свого здоров’я руки не завжди доходять. Тому ми вирішили надати лікарям змогу протягом місяця, з 16 червня по 16 липня, позачергово та абсолютно безкоштовно отримати консультації та огляд в одному із наших закладів. Це найкращий спосіб, у який ми можемо привітати колег!” – сказав С.Риков.

Як зазначили у прес-службі, відповідні консультації та огляд будуть надаватись у поліклініці за адресою: вул. Метробудівельна, 12. На прийом можна записатись, скориставшись формою на сайті закладу.

Джерело: unn.com.ua