На “Олімпійському” проведуть виставку-форум “Я буду мамою”

7 Червня 2014 08:48

 

vk.com

vk.com

13-14 червня 2014 року в Олімпійському дворику головною мультифункціональної арени країни – НСК «Олімпійський» – відбудеться V Виставка-форум для батьків «Я буду Мамою!», інформує прес-служба НСК.

Часи, коли майбутні батьки безграмотно підходили до процесу народження та виховання дитини – пройшли. Сучасні батьки хочуть разом приймати активну участь у житті своїх малюків. Саме для цього і пройде виставка-форум для батьків «Я буду Мамою!», на якому майбутнім батькам можна познайомитися з новими віяннями у вихованні та розвитку дитини, з провідними спеціалістами у галузі медицини та психологиї.

До уваги майбутніх мам будуть запропоновані семінари та лекції на актуальні теми: планування та ведення вагітності; психологічна підготовка до пологів; правильне харчування майбутньої мами; спорт під час вагітності: що потрібно знати майбутній мамі; переваги грудного вигодовування та партнерські пологи.

Жінки, що вже стали мамами, зможуть відвідати заходи, під час яких обговорюватимуться питання: догляд за здоровою дитиною з перших днів життя; методи сучасної контрацепції; психологічна та імунологічна адаптація дитини в дитячому колективі. Крім того, будуть надані корисні поради по вихованню дитини.

Джерело: eveningkiev.com