На Трухановому острові організують “Студентську республіку”

17 Червня 2014 11:13
vk.com

vk.com

27-29 червня 2014 року Київський осередок ВМГО «Студентська республіка» за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту на Труханову острові проводитиме Київський регіональний етап міжнародної програми «Студентська республіка» на тему «Модель Києва в умовах нового світового порядку».

Метою програми є сприяння зміцненню демократичного суспільства через розвиток у молоді культури громадської участі та демократичних цінностей, підтримка діалогу щодо майбутнього столиці України, нашої держави та світу за участі столичної студентської молоді.

Програма реалізується у декілька етапів: на рівні вищих навчальних закладів (до 15 червня 2014 року); на регіональному рівні (27-29 червня 2014 року.); на всеукраїнському рівні (міжнародний фінал; орієнтовно 22-25 серпня 2014 року).

Київський регіональний етап програми передбачає організацію студентського містечка на рівні та за участі вищих навчальних закладів м. Києва, проведення семінарів і тренінгів для активістів студентського самоврядування, ігрових змагань, конкурсів, різноманітних інтелектуальних та спортивних турнірів, а також інших суб-фестивалів, стратегічної соціальної гри у житті окремого студентського міста, вибори cтудентського мера та магістрату м. Києва.

Для участі у будь-якому з етапів програми онлайн-реєстрація на офіційному сайті є обов’язковою. Детальна інформація на сайті: www.studrespublika.com.

Із всіх організаційних питань просимо звертатися до керівника Київського осередку ВМГО «Студентська республіка» Людмили Рудкевич, тел. 0630480461.

Джерело: eveningkiev.com