На ВДНГ вдруге відбудеться арт-пікнік Слави Фролової

14 Червня 2014 10:48
inter.ua

inter.ua

З 14 по 15 червня на ВДНГ стартує арт-пікнік Слави Фролової – наймасштабніший соціальний культурно-освітній проект в Україні і Європі. Два дні насиченої програми порадують святковими концертами за участю відомих виконавців, безліччю майстер-класів, новими виставками молодих художників, фестивалями та вуличною їжею.

До святкового відкриття другого сезону підготовлено безліч сюрпризів. У дитячій зоні заплановано проведення великої кількості майстер-класів, конкурсів та ігор. В рамках АРТ-ПІКНІКА Слави Фролової пройде фестиваль дитячої анімації «Кекс». Цією солодкою подією відкривається сезон дитячого кінозалу і лабораторії анімації. У всіх гостей буде прекрасна можливість повернутися в дитинство на фестиваль Повітряних Зміїв. Спортивні зони будуть представлені змаганнями зі стритболлу, фехтування та гирьового спорту. Для любителів активного відпочинку буде працювати мотошкола і скелелазний стенд, Street Workout Ukraine, баггі і повітроплавання.

На головній сцені буде представлено шоу «Битва наук» і виступлять Оля Діброва (GORCHITZA), Гапочка, KADNAY, Epolets, Люм’єр, мої уявні друзі, Банг-Ла-ДешЪ Оркестр.

15 червня в рамках АРТ-ПІКНІКА Слави Фролової стартує програма Koktebel Jazz Day. Новий театр на Печерську представить традиції вуличного італійського театру – театр під відкритим небом «Маска Арлекіно». На Pre-party Koktebel Jazz Festival виступлять групи WE ARE!!, Magnifika і Solomina. The Selector Party проведуть британці Belleruche. Також гостям покажуть авторські короткометражки провідних британських режисерів. У галереї павільйону #8 влаштується хендмейд ярмарок TUT USE MARKET, а павільйон #4 стартує з виставкою «КІЛОГРАМ-СИЛА-МЕТР».

Джерело: eveningkiev.com